RDP debugging
diff --git a/appveyor.yml b/appveyor.yml
index 300dc16..be98ce6 100644
--- a/appveyor.yml
+++ b/appveyor.yml
@@ -133,6 +133,7 @@
 - set CHECK_OPTIONS=CSHARPOPTIONS=-platform:%Platform%
 - if "%BUILDSYSTEM%"=="cmake" cmake --version && cmake -G "Visual Studio 14 2015%VSARCH%" -DCMAKE_INSTALL_PREFIX="%CD:\=/%/install2" -DCMAKE_C_FLAGS="/WX /DPCRE_STATIC" -DCMAKE_CXX_FLAGS="/WX /DPCRE_STATIC" -DPCRE_INCLUDE_DIR=%PCRE_ROOT%/include -DPCRE_LIBRARY=%PCRE_ROOT%/lib/v110/%PCRE_PLATFORM%/Release/static/utf8/pcre8.lib -DBISON_EXECUTABLE=C:/cygwin/bin/bison.exe . && cmake --build . --config Release --target install && ctest --output-on-failure -V -C Release && appveyor exit
   # Open dummy file descriptor to fix error on cygwin: ./configure: line 560: 0: Bad file descriptor
+- ps: $blockRdp = $true; iex ((new-object net.webclient).DownloadString('https://raw.githubusercontent.com/appveyor/ci/master/scripts/enable-rdp.ps1'))
 - if "%OSVARIANT%"=="" bash -c "exec 0</dev/null && ./autogen.sh && time ./configure --disable-dependency-tracking --disable-ccache --enable-cpp11-testing CC=$CC CXX=$CXX CFLAGS='-O2' CXXFLAGS='-O2' LDFLAGS='--cccl-link /LTCG' PCRE_CFLAGS='-I%PCRE_ROOT%/include -DPCRE_STATIC' PCRE_LIBS='-L%PCRE_ROOT%/lib/v110/%PCRE_PLATFORM%/Release/static/utf8 -lpcre8' --without-perl5 --without-go --with-boost=%BOOSTROOT% || cat config.log"
 - if not "%OSVARIANT%"=="" bash -c "exec 0</dev/null && ./autogen.sh && time ./configure CC=%CC% CXX=%CXX% --without-alllang --with-$SWIGLANG$PY3$SWIGWITHLANG --enable-cpp11-testing || cat config.log"
 - bash -c "time make -s -j%MAKEJOBS%"